Accident Pe Autostrada - Spitalele din zona au fost si ele atentionate si a fost activat codul alb prin care trebuie sa fie pregatite.

Accident Pe Autostrada - Spitalele din zona au fost si ele atentionate si a fost activat codul alb prin care trebuie sa fie pregatite.. Peste 50 de masini sunt implicate in carambol. Potrivit centrului infotrafic din inspectoratul general al poliției române. 1 day ago · un accident grav a avut loc vineri dimineata pe autostrada soarelui. Acesta era conștient și fusese transportat cu elicopterul la spital. Patru oameni au murit, iar alte câteva zeci au fost rănite.

În urma accidentului, un copil în vârstă de aproape 2 ani, aflat în mașină, a fost singura victimă. Zeci de ambulante au fost deplasate la fata locului, a fost activat codul rosu de interventie. Peste 50 de masini sunt implicate in carambol. More images for accident pe autostrada » A fost activat planul roșu de intervenție.

Accident pe Autostrada Vestului, un șofer a ajuns la spital
Accident pe Autostrada Vestului, un șofer a ajuns la spital from www.pressalert.ro
Zeci de ambulante au fost deplasate la fata locului, a fost activat codul rosu de interventie. A fost activat planul roșu de intervenție. 1 day ago · accident în lanț pe autostrada soarelui: Tot la kilometrul 182, unde a avut loc și carambolul în care au fost implicate 55 de mașini, însă pe sensul spre bucurești, a avut loc încă un accident. Potrivit centrului infotrafic din inspectoratul general al poliției române. 16 victime au fost transportate la spital. 1 day ago · un accident deosebit de grav a avut loc pe autostrada soarelui. More images for accident pe autostrada »

Acesta era conștient și fusese transportat cu elicopterul la spital.

A fost activat planul roșu de intervenție. Peste 50 de masini au fost implicate in carambol si peste 150 de persoane. Atunci, au fost implicate 28 de mașini. Acesta era conștient și fusese transportat cu elicopterul la spital. Inspectoratul pentru situații de urgență dobrogea a fost solicitat să intervină în pe autostrada a2. More images for accident pe autostrada » În urma accidentului, un copil în vârstă de aproape 2 ani, aflat în mașină, a fost singura victimă. 1 day ago · un accident deosebit de grav a avut loc pe autostrada soarelui. 16 victime au fost transportate la spital. 1 day ago · accident în lanț pe autostrada soarelui: Sunt 150 de persoane implicate, dintre care 17 in stare mai grava. Doua dintre persoanele ranite grav sunt copii. Potrivit centrului infotrafic din inspectoratul general al poliției române.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Peste 50 de masini au fost implicate in carambol si peste 150 de persoane. În urma accidentului, un copil în vârstă de aproape 2 ani, aflat în mașină, a fost singura victimă. Potrivit centrului infotrafic din inspectoratul general al poliției române. 1 day ago · un accident deosebit de grav a avut loc pe autostrada soarelui.

FOTO Un șofer a intrat peste un utilaj care lucra pe ...
FOTO Un șofer a intrat peste un utilaj care lucra pe ... from www.ct100.ro
1 day ago · un accident deosebit de grav a avut loc pe autostrada soarelui. Zeci de ambulante au fost deplasate la fata locului, a fost activat codul rosu de interventie. Doua dintre persoanele ranite grav sunt copii. În urma accidentului, un copil în vârstă de aproape 2 ani, aflat în mașină, a fost singura victimă. A fost activat planul roșu de intervenție. 1 day ago · accident în lanț pe autostrada soarelui: 16 victime au fost transportate la spital. Acesta era conștient și fusese transportat cu elicopterul la spital.

Inspectoratul pentru situații de urgență dobrogea a fost solicitat să intervină în pe autostrada a2.

Atunci, au fost implicate 28 de mașini. A fost activat planul roșu de intervenție. Acesta era conștient și fusese transportat cu elicopterul la spital. Doua dintre persoanele ranite grav sunt copii. Patru oameni au murit, iar alte câteva zeci au fost rănite. Spitalele din zona au fost si ele atentionate si a fost activat codul alb prin care trebuie sa fie pregatite. Peste 50 de masini sunt implicate in carambol. Potrivit centrului infotrafic din inspectoratul general al poliției române. Zeci de ambulante au fost deplasate la fata locului, a fost activat codul rosu de interventie. Sunt 150 de persoane implicate, dintre care 17 in stare mai grava. Tot la kilometrul 182, unde a avut loc și carambolul în care au fost implicate 55 de mașini, însă pe sensul spre bucurești, a avut loc încă un accident. 1 day ago · un accident deosebit de grav a avut loc pe autostrada soarelui. Inspectoratul pentru situații de urgență dobrogea a fost solicitat să intervină în pe autostrada a2.

Doua dintre persoanele ranite grav sunt copii. Potrivit centrului infotrafic din inspectoratul general al poliției române. Peste 50 de masini au fost implicate in carambol si peste 150 de persoane. În urma accidentului, un copil în vârstă de aproape 2 ani, aflat în mașină, a fost singura victimă. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Accident GRAV produs pe autostrada A3. Două persoane și-au ...
Accident GRAV produs pe autostrada A3. Două persoane și-au ... from www.monitorulcj.ro
Spitalele din zona au fost si ele atentionate si a fost activat codul alb prin care trebuie sa fie pregatite. More images for accident pe autostrada » Inspectoratul pentru situații de urgență dobrogea a fost solicitat să intervină în pe autostrada a2. 1 day ago · accident în lanț pe autostrada soarelui: Sunt 150 de persoane implicate, dintre care 17 in stare mai grava. În urma accidentului, un copil în vârstă de aproape 2 ani, aflat în mașină, a fost singura victimă. Patru oameni au murit, iar alte câteva zeci au fost rănite. Acesta era conștient și fusese transportat cu elicopterul la spital.

Patru oameni au murit, iar alte câteva zeci au fost rănite.

Zeci de ambulante au fost deplasate la fata locului, a fost activat codul rosu de interventie. Tot la kilometrul 182, unde a avut loc și carambolul în care au fost implicate 55 de mașini, însă pe sensul spre bucurești, a avut loc încă un accident. 1 day ago · un accident deosebit de grav a avut loc pe autostrada soarelui. 1 day ago · accident în lanț pe autostrada soarelui: În urma accidentului, un copil în vârstă de aproape 2 ani, aflat în mașină, a fost singura victimă. Doua dintre persoanele ranite grav sunt copii. 16 victime au fost transportate la spital. Spitalele din zona au fost si ele atentionate si a fost activat codul alb prin care trebuie sa fie pregatite. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Patru oameni au murit, iar alte câteva zeci au fost rănite. Potrivit centrului infotrafic din inspectoratul general al poliției române. A fost activat planul roșu de intervenție. Peste 50 de masini sunt implicate in carambol.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama